v krytu

v krytu

Anotace: ..

Ve vojenským krytu
skládaly jsme maturitu
z dospívání
ona byla nahá
já byl nahý
a láska mezi námy.
Na mapě kruhový obrany
tratily jsme zábrany
krásný bylo milování.
Do okna střílny kulometu
křičely jsme spolu světu
jak je život fajn
pak k večeru za náletu
strachy řvalas nein.
Messerschmity našich otců
mlátily se na nebi
pro válečnej kříž
zvěř prchala ze všech kopců
já přitisk sem tě k sobě blíž
šeptal jsem ti do vlasů
neplač lásko pro ten svět
pro to svinstvo kolem nás
klečela jsi mi u pasu
a mně se třásl hlas..
Autor zenge, 21.11.2008
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, NikitaNikaT., maranika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí