Tetování

Tetování

Anotace: Když mají dva rádi jednu, ale oba dva k sobě chovají úctu, nezbývá než sklapnout uši a jen se na svou lásku dívat :-(

Nedělili jsme si tě, ani tvé city
a už neplatí, že jsem tě s ním měl rád.
Mám Valjo v duši tvůj obraz navždy vrytý
a Aleš si jej dal na hruď vytetovat.

V den kdy jsme si na nádraží sbohem dali
já slíbil jsem že budu vzpomínat
Křičel jsem nezapomenu na tebe Vali,
,,A já též nikdy" začal Aleš řvát.

A tak mi řekni kdo má svůj žal menší,
komu je hůř, tak zkus to posoudit -
on má vytetovaný tvůj profil zvenčí,
jenže já jej mám vevnitř v duši skryt.

Když skoro pláču, v krku škvíru úzkou,
já tě opravdu nechci urazit,
prosím Aleše, když tě má pod blůzkou,
ať rozepne ji, ať tě mohu zřít.

Nedávno jsem byl přítelem však utěšen,
uměním skryl můj žal v šuplíku,
zkopíroval tě z poprsí Aleše
a teď i já tě mám na hrudníku.

Takže teď už tě na hrudi máme oba,
je trapné pět klevet na něho.
Mé tetování se ti však víc podobá
a je lepší i krásnější než jeho.
Autor Mr.George, 14.09.2005
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No zajímavá situace. Dva na jednu. Pamatuj - lichý počet je vždycky problém!

15.09.2005 09:49:00 | Keilanne

Vtipný pláč,zajímavý námět.

15.09.2005 08:46:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí