Malování verši

Malování verši

Anotace: ***

Pokrývám
tvé tělo barevnými verši o lásce a milování.
Zabírám
tím textem celou kůži a z dálky vypadá to jako malování.
Uleháme
do postele a verše spolu předčítáme.
Probíráme
spolu, jestli věci dobře nazýváme.
Pohybuju
prstem po tvém popsaném a nahém těle.
Namaluju
obraz z veršů a vypadá opravdu skvěle.
Tvoří
se ti husí kůže, asi vlna vzrušení tě polila.
Boří
zábrany a naše těla se hned v jedno spojila.
Zažil
sem noc plnou krásných polibků a něžností.
Snažil
sem, aby ten pocit stal se věčností.
Ty obrazy co na nás poté zbili.
Se mi na dosmrti do paměti vryli.
Autor snupicek, 21.11.2008
Přečteno 285x
Tipy 6
Poslední tipující: effenddy, Douša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí