Vzpomínka na lháře

Vzpomínka na lháře

Anotace: Vzpomínka na lháře. Vlastně ani ne na mého. Jen ... bylo mi dvanáct a rýmovala jsem si.

Sbírka: Žalostná snění

Vzpomínka na lháře,
lhal mi přímo do tváře,
říkal "Miluji tě!",
a nemyslel to vážně.
Vzpomínka na lháře,
lhal mi přímo do tváře,
narmoutě kutě,
a bez bázně.
Láska, to jsou pocity krásné,
běda když vyhasne,
zůstane zlomené srdce
a místo prázdné.
Láska, to jsou pocity krásné,
běda když vyhasne,
pak je ti trpce,
a na světě nevidíš to krásné.
Zrada od milovaného člověka,
hořká jako trpké slzy
na mě svou stopu zanechá,
bolest dostaví se brzy.
Zrada od milovaného člověka,
hořká jako trpké slzy,
nevrátí to ani slůvka,
jak moc ho to mrzí!

Autor Elie, 21.11.2008
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: Zdenek, Paulín, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí