Jediné slovo..

Jediné slovo..

Anotace: 21.11.2OO8

Kdyby jediné slovo z toho,co zpíváš
Pravdou bylo
A každé písmeno,co říkáš,
Bolest skrylo..

Teď večer odchází slunce spát
Mraky ukládají se do černě,
Proč tě mám znát?
Vidět věrně?

Do pokoje padá stín,
Který nechce zmizet
Na duši je splín,
Musí tam viset?

Studený až mrazící
Jsme dále v sebe věřící?
Každý z nás
Své místo má
Dělí je pás
A propast zlá

Jak tohle můžeme přežít
Do druhého se vžít,
Když osud hraje proti nám,
Chce aby každý byl sám
Autor Giginka, 21.11.2008
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Špáďa, Mišiačik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

s cestinou mam trochu problemy ale ja napriek tomu vidim ze ti to idee:_)) vellllmi pekneee

22.11.2008 15:32:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí