Cukrová

Cukrová

Anotace: Cukrová láska... aneb co se dělo v cukrárně :)

A sladká poleva
cukrové perníčky
medová prodleva
cukrářce na flíčky

zvednutá spodnička
koukají lýtka
vanilková rolička
a má duše skýtá
že cukrářka láskou
mou navždycky bude
jako malinové žvýkačky
a ořechové koule

a vyrosl jsem z kluka
a dospělý muž
stojí tu před cukrářkou
a je mu hůř
než když mu kdysi nabídla
jahodového sladila

A teď jsem v důchodovém věku
stále však vzopmínám na cukrářku
na ta její obnažená lýtka
a medová sladítka
a celý život s ní
v tom cukrovém ráji
já žádal ji o ruku
však byli jsme jen kamarádi

já zapomněl jsem už
jaké je to býti klukem
sedět ta u ní na lavičce
s nanukem
a snít o našem cukrovém světě
jako o vlastní planetě...
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, petříček, Leonkaaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí