Chci

Chci

Anotace: =o)

Chci být v jeho náruči
a cítit jeho doteky.
Chci vidět úsměv ve tváři,
když jemně se dotýkají naše rty.
Chci být jeho princeznou,
jeho Láskou nebeskou.
Ne jen d*vk** a p*** pro něj být
kterou,jak sám říká, nechce mít.
Autor Hančinka, 21.11.2008
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí