Nezapomenu

Nezapomenu

Anotace: Znáš ten pocit ? Všechno je to podle prawdy ...

Někdy brouzdám mlčky městem

Navštěvuju naše místa

Chci tě aspon spatřit a můžeš si bejt jistej

Že tě vidim všude

Tvář jako anděl čistá

Objevuje se mi v pózách malířských děl,

kaluži, v každém zrcadle výkladnách skel

Nejde zapomenout na krásy našich her

Necítím tělo ale vím že nemám navýběr

Hledám tvoji tvář, hwězdo, musíš někde zářit

A já tě musím najít

Přes srdce žal prolít

Nevzdávám se šance dokud můžu růži zalít

Mažu poslední vzpomínku na kluka co v parku sedí

Hnízda ptáků v oblacích pustý život věští

Skloním hlawu, sepnu ruce, vzpomínám si co je štěstí ..

Zavírám oči radši oddávám se snění

Vidim nás dva v obětí ale ve starém znění

Pevně tlačím víčka k sobě, tisknu ruce, svírám rty

Taky chci zapomenout víš na co myslim

Seš to TY !!

Ale nejde to ... N.E.Z.A.P.O.M.E.N.U !
Autor Aliska-Natálka, 22.11.2008
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.tím,že je 1/2 3,se mi to líbí a chápu,tip

22.11.2008 02:41:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí