tajná láska

tajná láska

Anotace: njn,stačí jen jít jednou na ten blbý hokej

Miluj dny s tebou,
Nesnáším je bez Tebe.
Jen ten hokej jednou,
Bude cestou do ráje…

Větu s tebou neprohodím,
Můžu,jenže nejde to…
Sakra chci Ti vyznat lásku
Bojím se,že vzdal bys to.

Když dívám se Ti do tváře.
Ahoj,chci jen říci.
Snad jednou se to podaří,
Já pohladím tvou líci..
Autor Chabalka, 22.11.2008
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí