to nic...jen bolavá dušička ..

to nic...jen bolavá dušička ..

Anotace: musela se vypsat...

cítila bolest,
uvnitř sebe,
bláhové myšlenky,
chtěla tebe,
pro slzy nevidí,
okolí blízké,
oni ji svázali,
duši ukryli,
daleko pod zem...
její sny zmizely,
myšlenky uvázly,
hledá je daleko,
daleko od tebe,
snaží se najít,
spásu i pro tebe...
najde ji?
už nehledá,
myšlenka utekla,
slovíčka nesedí,
prokletá vidina,
lásky a staletí,
nezbedná a všední,
ukrytá v souhvězdí...
Autor jarkaj, 15.09.2005
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně vypsaný..je to to nejlepší,co člověk může udělat, vypsat se..

15.09.2005 15:46:00 | makretka

A má to docela spád!

15.09.2005 13:09:00 | Krtica

Pěkná sprška slov...člověk si musí někdy ulevit...!!!

15.09.2005 10:53:00 | Milano

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí