Jdi si dál

Jdi si dál

Anotace: =) no,někdy zkrátka nejde psát jen samé klady,zvlášť,když už je nechcete dál ani vnímat..a přesto zde jsou =)

Tak jen jdi,jdi si dál
Máš vše,co sis přál
A já do tvých plánů nezapadám
Naše jména na stěně rozmazávám
Jen pokračuj,
Ale beze mě
Klidně naznačuj
Už ne duše dvě
Jen jedna zbyla
Ta,co více snila
Místo,aby žila
A štěstí pila
Utopila se už dávno
Nezná modré ráno
Slunce tu nebe zanechává
Dělá jen to,co se od něj očekává
A nezklame
On nikdy
Z výšky nespadne
Nemá chyby
V životě nikomu neublíží
Bolest ho netíží
Prostě je tak dokonalý
Do lží se halí
Až teď slyším hlasy,
Co dřív sem slyšet odmítala
Proklínám všechny časy,
Kdy mě tvá nepřítomnost rozplakala
Chci dál,bez slibných řečí
Kluci jako ty málokdy brečí
Vždyť každý jim u noh leží
A svět podle nich běží
Autor Giginka, 22.11.2008
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: petříček, Likynka, Niccolo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Asi tě někdo pořádně zklamal, aspoň to prýští z
tvé opravdu krásně melancholické básně.

22.11.2008 20:56:00 | petříček

Krásne...a to nehovorím len tak,...az ma zmrazilo, keď som si to prečítala, lebo je to napísané tak pekne, nenútene ale precítene...a pripomína mi to vlastné zážitky...páči sa mi, ako pekne sa ti to všetko rýmuje, tie myšlienky...proste nedá sa to presne opísať slovami, ale velmi pekné a vydarené!!!

22.11.2008 18:39:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí