Žena s dušou dieťata

Žena s dušou dieťata

Anotace: Prešlapy mladého dievčaťa, ktoré priskoro dospelo.

Asi si ma miloval
dlhé roky,
stále si sledoval
moje neuvážené kroky.

V škole zlé známky,
nezaplatené účty chodiace do mojej schránky.
Stroskotané lásky,
ktoré nemali cit,
neúspešný pokus naučiť sa žiť.

Snaha byť dospelá,
v tele dieťata,
ktoré sa chcelo hrať,
ale pri priateľoch sa nevedelo smiať.

Zápach cigariet, medzi mojimi prstami,
odhováranie prázdnymi slovami.

Precitnutie ráno na manželskej posteli,
raňajky v päťhviezdičkovom hoteli.
Dlhé nohy, vysoké topánky,
priskoro začlenená do navyjššej smotánky.

V tme hľadajúc správnu cestu smerujúcu domov,
zabáčala celý čas zlým smerom.
Autor Mišiačik, 22.11.2008
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ahojky..teda..co k tomuto napsat..je to nádherně procítěné..a tak já nevím,jak to přesně pospat..ale myslím,že tohle by tak nedokázal napsat ani dospělý člověk..myslím si,že tato báseň se ti opravdu povedla!Moc se mi líbí!Jen tak dál pokračuj!=)

22.11.2008 17:59:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí