Trochu lásky

Trochu lásky

Anotace: Už neslýchám slova, která jsem kdysi slýchala..

Jako by vítr všechny ty polibky proměnil v prach
Snímaje chladné otisky tvých rtů
Stále schované i v těch nejhlubších tmách
Za šera, za snu i za úsvitu

Jako by do dvou rozpálených tváří uhodil blesk
Tys poplašeně rozevřel svá křídla
A mně najednou zbyl už jen pouhý stesk
Co se soucitem se střídá

Jako by tvá něžná vůně už nikdy nevyprchala
A to bolestivé pohlazení úsměvem
Už neslýchám slova, která jsem slýchala
Ničíš mě svým pohledem

Jako by vzpomínky na tebe pomalu roztály
A zaplavily mé srdce zklamáním
Jen drobné stopy, co po tobě mi zůstaly
Smažu smutným usmáním
Autor Mike Owen, 22.11.2008
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: Billy Idol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí