Ja, Ty a Ona ???

Ja, Ty a Ona ???

Anotace: To jsem myslela na něco ze starý doby ... ale už je to naštěstí za mnou ... Je to fakt hrozný a rozhodně to nikomu NEPŘEJU !

***
Lásko chci aby si věděl
Že jsem tu byla jsem pro tebe
Víš těch dvanáct neděl
pro mě bylo černé nebe
Černý dny ..
Když si se mnou nebyl
Měla jsem pocit
Jako by mě nekdo zabil
Nechci ti nic vyčítat
Když ses vrátil
Byla jsem pro tebe cizí
A já od tebe vzdálená ...

Ty ses vrátil
Ale zády ke mě ses obrátil
S jinou si přišel
Ruku v ruce
Na mě zapoměl
A já v ruce držim dva kříže
Takové ty kříže se kterýma se prosí o lásku
Říkal si že mám vlasy jako z provázku
Teď to asi říkáš jí
Nejde na to nemyslet
Všechno si musím promyslet ...
Nechci se kvůli tobě zabít ..
Ty mi za to NESTOJÍŠ !
***
Autor Aliska-Natálka, 23.11.2008
Přečteno 352x
Tipy 5
Poslední tipující: Rošták Domča, Paulín, Billy Idol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí