ptáci

ptáci

Anotace: ..

Pošlu poštou poštolku
expres v kleci pro holku
co má ráda dravce
má mou fotku na stolku
na tácu mastným od vdolků
a kroužek z klíčů na bradavce.
Žijem lásku bez kolku
každej se svým jménem
je dost pěkná na Polku
možná se i vezmem
k orlům,supům,krkavcům
přibudu i já
i když patřím k neplavcům
pěju v hloubce la,la,lá...
Autor zenge, 23.11.2008
Přečteno 284x
Tipy 5
Poslední tipující: Myrja, NikitaNikaT., saddova, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dost dobre obraty :)

23.11.2008 13:02:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí