Všecko, co jsem měl kdy rád

Všecko, co jsem měl kdy rád

Anotace: Adlélce :o)

Nechť srdce mé je pevninou,
přístavem potřebných,
nechť ruce mé vždy pomohou
i smýt žal z očí Tvých,
a i když hvězdy půjdou spát a příjde zatmění,
ve svém srdci víru uchovej, opět se rozední.
Kéž srdce Tvé jak pohár vína
je láskou plné po okraj,
nic nekončí, nic nezačíná,
ve Tvém srdci skví se pravý ráj
a já, seč mi síly stačí
při Tobě vždy budu stát,
v očích Tvých se totiž zračí
všecko, co jsem měl kdy rád.
Autor Akrij8, 23.11.2008
Přečteno 367x
Tipy 11
Poslední tipující: slunecniceee, somewhere, Ariella13, Holis, Psavec, mauvais-ange, Simísek, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása:)

23.11.2008 16:05:00 | Simísek

Pěkné verše...

23.11.2008 12:56:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí