Asi tě miluji víc, než............

Asi tě miluji víc, než............

Anotace: <3

Viděla jsem dívku
Na mostě stála
Vlasy stažené do culíku
Moc smutnou píseň hrála

Palec o struny rozedřený
To z toho hraní
Už domlely jí boží mlýny
Té mladé bledé paní

Na most přišla z plánem
Že život svůj skončí
Už nespívá sopránem
„Asi tě miluju víc, než dokážu zvládnout s elegancí“
Autor Billy Idol, 23.11.2008
Přečteno 431x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, mikky47, Woski
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Silné verše...

11.12.2008 18:30:00 | Bíša

Hodně citlivá básenka, moc bolavá a smutná...

23.11.2008 17:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí