Chci..

Chci..

Anotace: O tom co bych chtěla? sama nevím

Chce se mi brečet..

chce se mi smát

chce se mi ječet

a chci se prát..

Chce se mi milovat

chce se mi lhát

chci jenom užívat

a né jenom spát

Chtěla bych s Tebou stále býti

my dva společně změníme svět

pamatuji si Tvá slova a chci s Tebou jíti

ne jenom tam,kde končí těch pár vět

Chtěla bych letět společně dál

chtěla bych Tě líbat

ale to jen krásný sen se mi zdál

sama nemohu lítat..

Chtěla bych být s Tebou

zastavit ten náš čas

avšak Ty zas máš jinou

a já utíkám zas

špatný konec tento příběh zas měl

copak nejsou štastné konce?

proč není někdo kdo by mě chtěl?

zustat do štastného konce..

Letím pryč a letím dál

nekoukám se opodál

stojíš tam a koukáš jen

zdá se mi to nebo je to zas jen sen?
Autor Phoe.be, 23.11.2008
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, mauvais-ange
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí