Stisk

Stisk

Anotace: ..., který zní stejně hladce jako zuby pily, ale to proto, že musí řezat hluboko.

Okna jsou zmrzlá, zatuhl vzduch,
země je rovná, bez krajek a stuh.
Život nám ztrpkl, žereme hnus,
sklenicí vína, splachujem trus.

Bylo už lépe, ale nebude zas.
Zadrž ruku! Nevěš se na provaz!
Žili jsme předtím, neztrácej hlas,
ještě vydrž', než zlomí nám vaz.

Svírám Ti dlaň, chladná přec Tvá,
zoufáme Tiše, ať svět se nedívá.
Nepouštěj lásko, držíme květ,
jediný teplý, co nesmí zplesnivět.
Autor Demedalex, 23.11.2008
Přečteno 331x
Tipy 6
Poslední tipující: Koskenkorva, Holis, Bíša, Anewue, Paulín
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí