Škola

Škola

Anotace: "Lásku nemůžeme najít v nikom jiném, ale jen sami v sobě: prostě ji probudíme. Ale aby se to stalo, potřebujeme druhého člověka." Paulo Coelho (napsána 23.11.2008)

Proč i když nic neumím
zavřená do čtyř stěn
a s vševědoucím výrazem

s vrčící žárovkou
okny pokrytými mrazem
a výkladem k uspání

s topením na nule
ušouranými hodinami
a oprýskanou lavicí

se usmívám dál?
nic nevnímám?

Protože za chvíli ozve se
zvonek vykoupení
a skončí mé trápení
když potkám tebe.

A jediným pohledem
řekneme si
co pro sebe znamenáme
co jeden v druhém máme.

Protože ty
jsi pro mě
ta nejdůležitější škola
/lásky/
Autor mauvais-ange, 23.11.2008
Přečteno 416x
Tipy 1
Poslední tipující: Paulín
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí