Pošetilý

Pošetilý

Anotace: Toužím po nenávisti či lásce, nikoli lhostejnosti.

za žízní naděje do poušti
odvrátím se soli bez moří
jen pošetilý mi odpouští
doteky vyšších sfér při bouři

myšlenka protiřečí
i poražen vítězí
i já sobě nebezpečí
nic hraničí rozmezí

souostroví naše na poušti
bláznovství v království mlčí
jen pošetilý mne opouští
přespříliš toužící náručí
Autor Franceska.Darness, 23.11.2008
Přečteno 306x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí