Jsem tady pro Tebe

Jsem tady pro Tebe

Anotace: Lásko, chci být zase u Tebe ... Miluji Tě! Je mi bez Tebe smutno ...

Miluješ mě, protože Ti prý rozumím,
chápu Tě a o Tvým starostech vím ...
Znám Tvá tajná přání, Tvé obavy,
bohužel nemůžu být ta, co je napraví!

Jsi pro mne knihou životem popsanou,
ráda si v Tobě čtu, i já v ní jsem zapsanou ...
Nic přede mnou neskrýváš, jsi čistou bytostí,
mezi řádky nemusím číst, četba je radostí!

Vzdychls! Kdyby tak má žena uměla jako ty mi naslouchat!
Ne všichni jsou obdarováni schopností druhé poslouchat!
Proto my andělé neodcházíme od těch, co nás potřebují,
jsme tady pro ně, to za všechny andělské bytosti slibuji ...
Autor ona_a_on, 23.11.2008
Přečteno 402x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., sluníčko sedmitečné, páááááááá, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždy když milujem, je nám smutno v moment, kdy za naší láskou klapnou dveře...

24.11.2008 17:18:00 | NikitaNikaT.

Ze života, lidské trapení nikdy nekončí, proto bychom se měli radovat z maličkostí! Ale dala bych toto dílko spíše do úvah.

24.11.2008 09:54:00 | sluníčko sedmitečné

..tak bacha, sliby chyby

24.11.2008 07:16:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí