Hraješ si na naivního chlapce...

Hraješ si na naivního chlapce...

Anotace: Už mě nebaví bejt hodná a milá - prostě blbá....

Sbírka: Kdysi dávno

Hraješ si na naivního chlapce,
ale já vim svý v tom světě s tebou.
A nikde žádná satisfakce
a všude pocit, že na mě zkoušíš levou.

Přesto stále dokola odolávám,
tvým očím, který skrývaj téměř všechno.
A tvým rtům taky ještě odolávám,
když vyslovují moje jméno.

Chci rozluštit ta tvá tajemství
a strhnout masku bezstarosti.
Kašlu na tvý falešný přátelství.
Beru všechno. Bez milosti.

Tak zapoj brouku svoji fantazii,
tu s kterou v noci usínáš s rukou pod peřinou.
A připrav se na razii,
do tvého srdce a duše, co nazýváš nevinou.
Autor Polárka, 24.11.2008
Přečteno 436x
Tipy 14
Poslední tipující: tato22, Rezkaaa, Jeněcovevzduchukrásného, V.N.Losinský, jedam, susana načeva, Radek.oslov.Šafárik, Holis, Bíša, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..s rukou pod peřinou...,
že by zase majááák??, pěkné.

28.11.2011 10:15:23 | Jeněcovevzduchukrásného

Návštěva "vůdcova stanu"? *** Ne, já vím, jak je to myšleno...

24.11.2008 14:18:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí