Kamkoli jdeš,cokoli děláš

Kamkoli jdeš,cokoli děláš

Anotace: =) no,není nad inspiraci=),snad se vám tam básnička,alespoň trošičku bude líbit..

Kamkoli jdeš,cokoli děláš,
Slovo pro mě nemáš
Bereš mi všechnu sílu
Nechci mít v tobě víru

Řekni,jsi pro mě vším
Řekni,teď už vím
Řekni,nechci být tvůj pád
Řekni,mám tě víc než rád
Řekni,jsi pro mě ta jediná
Se kterou srdce usíná

Vím,že nikdy nic z toho od tebe neuslyším
Svůj křik v sobě tiším
Chtěla sem hrát podle pravidel
Však neměla sem na výběr
Jen sledovat jak po každé odcházíš
S hlavou vztyčenou k nebi
Necítíš,jak mi scházíš
A já volám stýská se mi
Někdo dole právě ztratil někoho drahého,
Jak moc snadného..
Autor Giginka, 24.11.2008
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Niccolo, Mišiačik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Smtuná a bolavá básenka.

28.11.2008 21:16:00 | NikitaNikaT.

tá posledná strofa a hlavne posledné verše sa ti podarili, páčia sa mi...A vetou svoj krik v sebe tisim si vo mne prebudila spomienky, za co ti ďakujem...veľmi pekné...

24.11.2008 16:36:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí