středeční večer...

středeční večer...

Anotace: rozhodne se

Usínám v posteli a přemýšlím, jaký to bylo,
jaký to bude, a co mi zbylo,
vzpomínky a sny,
křik do deštivý tmy,
Usínat vedle tebe,
já neumím žít bez tebe,

i kdybych chtěla
i kdybych se zamilovala,
i kdyby si mi zase ublížil,
ten večer si nic netušil...

Chci a nechci u tebe naposled spát,
chci a nechci se pak večer sama bát,
nechci slovo naposled,
stejně jako nechci poslouchat těch tisíc vět,
na téma:
my dva a nejsme spolu,
proč mám pocit, že za to mohu?

bojím se jít k tobě spát,
bojím se tě milovat,
ale chci už večer usínat,
a do polštáře denně neplakat...

chci toho moc já vím,
povídal si:"kvůli tobě se i rozpustím"
tak proč je všechno teď těžký zas,
a středa rozpustí to všechno co bylo v nás...

já si jen nedokážu představit tě nemít u sebe,
tak kdyby si mi aspon řekl, jaký to je pro tebe,
je to snad o zvyku?
asi je čas udělat pomlku!!
Autor Mispul, 24.11.2008
Přečteno 299x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodne stesti misko snad to bude zase dobry...jinak moc krasne napsany:)

25.11.2008 19:13:00 | Lady_poezie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí