Slušné odmítnutí dámy pána z rytířských dob:-)

Slušné odmítnutí dámy pána z rytířských dob:-)

Anotace: Jednou jsme měli ve škole úkol slušně odmítnout dvořícího se rytíře.. mno a tohle z toho vzniklo:-)

Drahý pane, šetřte síly,
nikdy nebudete můj milý,
leč chytrý a milý jste,
mého srdce nedostanete.

Odejděte a slova nechte pro jinou,
vždyť na mě jimi jen plýtváte,
vaše city zde zřejmě zahynou,
i když se chytrý zdáte.

Říkám, nekrmte mě sladkými slůvky,
které se jak hadi plazí do srdce,
já zklamu vaše nemístné choutky,
poté vám nebude pomoce.

Srdce právě to rozdrásá vám,
já totiž v srdci jiného mám,
tak už přestaňte mě opěvovat
a hleďte se pryč pakovat!

Běžte pryč vy otravný chlípníku,
což nestačí vám srdce jiných,
já věrná jsem a budu, vy bídníku,
tudíž nechte být slov svých.
Autor veverka.danca.007, 24.11.2008
Přečteno 354x
Tipy 4
Poslední tipující: Martin Němeček, Holis, Paulín
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný námět, ale nepřipadá mi to moc dobře zpracované...

24.11.2008 18:29:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí