ve skalách

ve skalách

Anotace: ...

Dřív než se usadí
rosa v poli
jeleni dají se do laní
jak pavouk se soukám
do údolí
vstříc svítání.
Kdo ví jak rád
mám tyhle rána
přes mlhy rudou nití tkaná
tam ve skalách...
Tam ve skalách
u brány Pravčický
na lanech jištěný
došel jsem k zjištění
že chtěl bych tě na vždycky
se svojí slinou
být s tebou svázán
pavučinou.
Autor zenge, 24.11.2008
Přečteno 314x
Tipy 10
Poslední tipující: PetTulak, raďo, Holis, Myrja, NikitaNikaT., monterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtěl bys mušku, svoju dívku lapit do svých sítí...

24.11.2008 22:09:00 | NikitaNikaT.

moc, moc hezká...

24.11.2008 21:57:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí