Tři krůčky

Tři krůčky

Anotace: ve dvou je to vždycky krásnější :) , tak tady jsem vyhrabala něco staršího :)

Zbývají tři krůčky k vysněnému cíli.
Jen ty už jsi unavený,
dochází ti síly.
Zatni zuby,sevři pěsti,
vydrž,dojdi ke svému štěstí.

Tak a máš krok za sebou.
Studánka tě zachrání,
žízní už umíráš.
Strach a bolest nevnímáš.
Nevíš,jak dlouho to bude ještě trvat,
ale pro vaši lásku uděláš i nemožné...

Za tuto odvahu jsi zas o krok blíž.
Dal bys za ni život,
to ty dobře víš.
A proto ti jde naproti,
zvládnete spolu i tu nejtěžší překážku.
Žijete pro lásku
a tak si pamatuj,že ve dvou je to vždycky snažší.
Autor Gagulii, 15.09.2005
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí