Hvězda

Hvězda

Anotace: Co svítí na nás,...

Měl jsem jeden krásný sen,
že snih napadl sem.

Od té doby na sáňkách mé srdce letí,
dostaneme odpovědi?

Otázka celkem jednoduchá,
je někde panenka co mě očekává?

Pač každý má hvězdu svou,
poradí se mezi sebou.
Odpověď prý dostanu večer jak usnu.

Má hvězda přichází,
na peřinu se posadí.
Jen se na mě pěkně smije,
pak tajemství poodkryje.

Svoji lásku jednou najdeš,
může být i nečekaná.
Udržet si ji bude problém,
tak si dej bacha.

Nedávej to nikomu příliš znát,
svou milou měj navždy rád.
Autor Hantec, 24.11.2008
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí