zrada

zrada

Anotace: tak...ani prostě nějak nevim.

sluncem zmatená
slzy roním
tráva vpletená
do hřívy koním

sama a schoulená
klubíčko z hadů
města jsou zšeřelá
znám tvoji zradu

rychle a potichu
líbej mě na rty
miluj mě ze zvyku
.
.
.
rozdané karty
Autor paramita, 25.11.2008
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: Helena Sládková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí