Princ

Princ

Anotace: Proč lidé stále hledají očima?

Každá holka čeká na prince
a nespokojí se s málem
a v noci šeptá tichonce,
kéž ten její byl by králem.

Přijel na bílém koni
nebo na plechové motorce
a byl tu jenom pro ni
a líbal strašně lehonce
(vážně každá čeká na prince?!)

Možná někde čeká,
tvým zrakům stále skryt,
budoucnosti se leká,
proč musí to tak být?

Můj princi, vydej se na cestu,
nezapomeň zavřít oči,
sobě hledej si nevěstu,
nech Zemi ať se točí.

Neboť to,
co nitro skrývá,
nevidí ten,
jenž se dívá!
Autor Merin, 25.11.2008
Přečteno 310x
Tipy 6
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, NikitaNikaT., WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednoznačně ST!!!

02.09.2010 17:48:00 | UCET KE ZRUSENI

Má to pěknou myšlenku, ale princové dneš už nejsou... není to někdy škoda? Kdo ví, ať každá si sama odpoví.

27.11.2008 22:35:00 | NikitaNikaT.

Díky.za pokus to stojí:)

25.11.2008 21:45:00 | Merin

...je to čtivé moudro a rada,ale najde adresátky(adresáty),pochybuji...ST

25.11.2008 19:29:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí