Prohra

Prohra

Anotace: ,

Je další podzim
bez tebe
bez tvejch stížností
na přeplněný ulice.

Je další opadanej den
bez tvý zvláštní náklonosti
bez slz v naší posteli
bez výčitek.

Umíráš pomalu
po měsících
stesku
Prohráváš všechny bitvy
Je to jako včera
Tady na tom místě
máš moc strachu.

Pojď se bát
předešlejch dnů
bez únavy
protože teď je tma
v tvým srdci
je tma
a pusto.
Autor frangir, 25.11.2008
Přečteno 385x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy
co prohrou zdá se
nakonec
ukáže se vítězstvím

25.11.2008 20:06:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí