Jen ty!

Jen ty!

Anotace: O tobě!!

Když se dívám do tvých očí,
Svět kolem mě se točí
Stačí jenom pohled jeden,
Ať je září nebo leden,
Vždy v srdci tě budu mít,
Tvé rty chtěl bych políbit.
Autor matyx, 25.11.2008
Přečteno 655x
Tipy 2
Poslední tipující: paneach
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí