Když radostí ...

Když radostí ...

Anotace: ***

Když radostí ženské oči svítí,
jsou jako v louce rozkvetlé kvítí.

Štěstím září jako slunce žhnou,
já si přeji býti tou šťastnou.

Zelenou barvu má pohled můj.
Ztrácí se v poli mladého ječmene.

Snad si můj milý na mé oči vzpomene.

Přeji si aby v nich viděl lucerny,
co ukazují cestu a otvírají srdce.
Autor devcatko z jetele, 25.11.2008
Přečteno 434x
Tipy 8
Poslední tipující: čertíček, jedam, Holis, NikitaNikaT., drahý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Devcatko z jetele,
co poletuješ v poli,
máš na louce zelené,
když máš tak krásné oči...

ST! básenka má kus pravdy v sobě má.

26.11.2008 09:12:00 | NikitaNikaT.

neboj on je uvidí

25.11.2008 21:41:00 | drahý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí