Lodička snů

Lodička snů

Anotace: Taky rádi sníte? Já ano a tahle básnička je o lásce a snění.Tak ať se vám líbí =)

Plout s tebou na loďce snů
plout na moři lásky
nikdy by se nám netvořili vrásky
plavili bychom se nekonečno dnů.
Dopluli bychom na náš ostrov
byl by to náš domov.
Žili by jsme šťastně na našem ostrově
pro lásku by tam bylo místo
vše stvořeno by bylo pro šťastné žití na našem o-
strově
tak bych to chtěla, víš to!
Nechci se probudit
z tohoto snu, chci jen věčně snít
nemůžou nás donutit
chci tě u sebe mít!
Prý nehodím se k tobě
už nemohu zůstat déle v tomhle domě.
Chci utéci s tebou z tohoto města pryč
a nespatřit tenhle svět nikdy víc.
Máme přeci právo na lásku a nemají právo nám v ní bránit
nikdy se sem nechci vrátit,
Lásko má milovaná mi máme právo na lásku
pojďme hledat naši loďku.
Autor Ladyelf, 25.11.2008
Přečteno 375x
Tipy 5
Poslední tipující: BARBYE, kikis, Veronikass, drahý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lodička snů pro mořskou vílu,
ve vlnách i na moři vždycky najde sílu..

14.04.2009 15:50:00 | BARBYE

To určitě, dík za komentík =)

12.02.2009 20:28:00 | Ladyelf

Cestování lodí, je parádní. Hlavně mít po ruce zachranný člun, nebo aspoň vestu...

05.02.2009 19:32:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí