Cupitání ve snu...

Cupitání ve snu...

Anotace: Piškotek II.

Kročeje tvé co zlehka ve snách našlapují...
Půvab přinášejí co sotva pamatuji...
Vlny a obliny těch něžný tvarů...
Vyrvou mě z rození a umírání...
Z těch nekonečných zmarů...

Skláníš se nademnou a trochu se usmíváš...
Ruka bělostná z lehka dotkne se dychtíciho čela...
Pro tu svou dobrotu z prachu mne omýváš...
A z úst nevylétne ani věta celá...

Když pak pohlédnu na tvá křídla bělostná...
Nezřím jen to co lyrika je milostná..
Vidím víc než cudné roucho anděla...
Ach má milá, kdybys jen věděla...
Autor Cybermud, 26.11.2008
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, maranika, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je také.... nežné...pekné.

26.11.2008 12:56:00 | maranika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí