Děkujeme vám

Děkujeme vám

Anotace: Má lásky vyznání jsou opravdu upřímná ...

Není pravdou, že bych láskou pohrdala,
jenom proto, že bych tak krásný cit zatajovala …
Je opravdu těžké zářit štěstím před celým okolím,
nevěra je k pohrdání, to ostatní odsuzují s nevolí.

Ve vašich komentářích je tolik pravdy, zkušeností,
naše láska je opravdu zázrakem, kouzlem , cenností …
Je jen těžké chránit to, co ostatní chtěli by rozbít,
zkuste tam kde je zloba a nenávist, štěstí rozsít …

Víme, že nemůžeme spolu být, máme děti, na nic nečekáme,
my dali si vše co jsme si dáti mohli, jsme rádi, že jeden druhého máme …
Z vašich komentářů já beru si poučení, vážím si jich a děkuji za ně …
My milovat se budeme věčně, i když víme, že balancujeme na ostré hraně!

My složili slib věčné lásky a stvrdili jej polibkem vášnivým.
Lásko, jsi pro mne v mém životě člověkem nejbližším …
Autor ona_a_on, 26.11.2008
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to hezke

27.11.2008 07:00:00 | strašidýlko-střapatý

Pak je to nějaké zamotané... nedává to najednou smysl. Možno špatno chápu. To je jedno. Ale vím, jaké to je, a nejen já, když chce někdo vztah rozbít...ničeho se nebojí, ani neštítí, a to že spolu nemůžete být... tak to je záhadné. Všecko jde, když se chce... prý. A myslím, že na tem malém rčení kus pravdy je.

26.11.2008 18:11:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí