Náplast na srdce

Náplast na srdce

Anotace: Jak si někoho vytlouct z hlavy? ...

Láska ...Jen jedno slovo
Slovo, které nás mučí,
Láska ...Jedno pitomý slovo,
Která nás všechny jednou zničí.

Být zamilovaný je sice hezký,
Ale jen někteří z nás vědí,
Jak moc je to těžký.

Všechny naděje nám to zabije,
A naše srdce to na kusy rozbije.

Věř nebo nevěř,
Však jednou poznáš,
Když zjistíš,
Že tě druhý nenávidí,
A ty ho zas miluješ.

Mozek se může plést,
Srdce však ne,
Ale na rozdíl od mozku,
Srdce už po ráně nevstane.

Ani náplast na srdce
Už srdce dohromady nedá,
Všechny ty střípky bolesti
se po zklamání dohromady nedaj.

Jedinou účinnou náplastí na srdce
Je láska další.
Kde jí však hledat?
A kdo další nám zas srdce zničí?

Zalepit problém,
Problémem dalším,
Náplastí na srdce,
Takhle to vyřeším ...

Však ještě jednu
Z možností vidím,
Vezmi si kladivo
Nebo i palici,
A mlať si do hlavy,
Přes srdce běsnící.

Bouchej si do hlavy,
Dokud to půjde,
Nebo jen do chvíle,
než tě to přejde.

Pak možná bude klid,
Však sám jen uvidíš,
Až z hlavy lásku vytlučeš
A srdce si tím uklidníš ...
Autor Philosophic Theory, 26.11.2008
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí