Zase naletěl...

Zase naletěl...

Anotace: Láska? Spíš jen ubohá parodie. Doufejme...

Nechoď ještě pryč
zůstaň tu, byť jen chvíli
ty stále odcházíš
a já se jenom mýlím...

A i teď to byl jen vtip
tys´zase naletěl mi
tak jako poprvé
a doufám na posledy

A trhaní tvé fotky
držení nůžek koncem
přeskočit nízké plotky
a být konečně...nenucen
/nebo spíš nenucena?/

A jak se říká kolem
a kolem ještě raz
ty nazíváš mě volem
však tvůj byť zlomen vaz
/a já v to doufám a už se těším.../
Přečteno 346x
Tipy 5
Poslední tipující: Sam&ntha CH.Camberly Way, Holis, Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí