I cry for you ...

I cry for you ...

Anotace: Je mi to líííto děsne mooc ! Denisko ...

I cry only for you ...

Slzy pro tebe snesu ti je z nebe
Miluju když cejtim tvoje ruce
Umírám když tě vidim brečet
Každá tvá kapka
Každá slza pada na zem
Říkám si že jsem asi blázen
Tenhle pláč je pro tebe
Stratila jsem tě lituju toho
Udělala jsem pro tebe mnoho
Ale nevrátí Tě nic z toho
Veříš každý fikci
A já tě ztrácim z obzoru
Ale pořád tě mám v srdci
V hlawě vidim jen tebe
Ale už jen matně
Co jsem udělala tak špatně ?!
Náš vztah vypadal tak sladce
Bylo to jako pohadka
Kterou by si vyprávěla další generace...
Tag prosím přemejšlej co je fakt a co fikce
Jestli ty pojmy znáš tag se prosím snaž
Padá slza padá kapka
Pod tebou a pode mnou louže ..
Teď otazka ..
Kdo za to může ?
Vyčítáme si chyby a říkáme kdyby
Slovo kdyby znamená NIKDY ..
Chodíme kolem sebe
Hrajem že jsme cizí
Ty jsi zlato ryzí
NE, nikdy nemohla bych na tebe zapomenout
Mám ráda tebe a ty chvile na který můžu si vzpomenout
Duše pláče, srdce bolí, moje mrtvola padá
Do údolí mrtvých stínů
Padá hluboko a už sem na konci svých sil
Nemám ráda lži jsou horší než newěra
Lež je taková zbabělá
Chybí ti ve mě důvěra ..
Autor Aliska-Natálka, 26.11.2008
Přečteno 668x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Těžké toto hodnotit nějak jemně, přijde mi to jako takový obyčejný výlev, hodící se někam na blog. Jo a co znamená ten název? Jsem pláč pro tebe? Jsem řev pro tebe? Nebo by to mělo být I CRY FOR YOU?

26.11.2008 21:43:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí