Doufám

Doufám

Anotace: ...

Poprvé když spatřil jsem tě na fotce,
Zadíval jsem se tak hluboce,
Že nevěděl jsem jak čas běží,
Tvá krása nezná mezí.
Bez tebe můj život strádá,
Doufám že mě budeš mít ráda.
Autor matyx, 26.11.2008
Přečteno 491x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí