Listen to my prayer

Listen to my prayer

Anotace: První pokus v AJ... Listen to my prayer,I am not a liar,by the name of love, I please you,be mine, single from drove,we can be two. Listen to my prayer,I am not a liar.

English:
How can I live with the sorrow?
Why did you mean, I´ll live tomorrow?
You´ve broken my heart
so sweet as candy
it´s the end or is it a start?
Wind blow up a sandy,
it stayed only earth,
remained me just a tears.

Listen to my prayer,
I am not a liar,
by the name of love,
I please you,
be mine, single from drove,
we can be two.
Listen to my prayer,
I am not a liar.

When I'm look into your eyes,
I'll perhaps believe your lies...
Please tell me one sentece,
I love you my darling,
and I will open champagne,
becouse I am able to loving
you as sea is can makes waves,
I would be your for all days.

Listen to my prayer,
I am not a liar,
by the name of love,
I please you,
be mine, single from drove,
we can be two.
Listen to my prayer,
I am not a liar...

Překlad:
Jak mám žít se smutkem?
Jsi si jistá, že tu budu za den?
Zlomilas mé srdce,
tak něžně jako sladkost,
je to konec nebo začátek
vítr rozfoukal písek,
zbyla jen země
zůstaly mi jen slzy.

Poslouchej mou motlitbu,
já nejsem lhář,
ve jménu lásky,
tě prosím,
buď mou, jedinou z davu,
my můžem být pár.
Poslouchej mou motlitbu,
já nejsem lhář.

Když se dívám do tvých očí,
budu možná věřit tvým lžím,
řekni mi, prosím, jednu větu,
Miluji tě, můj miláčku
a já otevřu šampaňské,
protože jsem schopný milovat
tebe jako moře může dělat vlny,
chtěl bych být tvůj každý den...
Autor Dani13, 27.11.2008
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: katerina.johana, Lonely.girl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí