Někde jinde

Někde jinde

Anotace: existuje místo kde jsem volná...

Na pláni, mimo dnešní svět
tam, kde slunce denně vstává.
Kveteš ty, vysněný lesní květ,
ten, co chuť do života mi dává.

Tam, na kopci, kde zítřek končí dneškem,
a včerejšek se sluncem zapadá,
kde život nekončí práškem,
protože tady nikdo nic nestrádá.

Večer,když zase zítřek končí,
a červánky se obzorem plíží.
Motýli s úplňkem tančí
a hvězdy jako oči tvé na ně shlíží.

Motýl usíná, květ se rozevírá
tvůj úsměv barvami hýří,
svět se točí, srdce svírá
jsem volná, volná jak křídla netopýří.
Autor Kwítko, 27.11.2008
Přečteno 331x
Tipy 9
Poslední tipující: Haminka, Zweiblumen, Lonely.girl, Psavec, enigman, drahý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezu

05.02.2009 15:23:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí