Slza

Slza

Anotace: Báseň ze sbírky Poezie LSD

Slzy kanou po mé tváři
ty slzy patří tobě lásko,
ty slzy jsou hvězdy, co na cestu září,
na cestu k tobě, má rusovlásko.

Byl to krásný čas, kdy byli jsem spolu,
cítil jsem se jako v Elisey,
problémy však povolali mne zpět dolů,
brány mi už uzavřeny, kam jen vyvolení smějí.

Slza kane po tváří,
na dlažbě se září,
ta slza patří tobě lásko,
odpusť sličná rusovlásko.

Odpusť mi vše, co odpustit se dá,
vždyť život je jen chvilka,
byť krásnou se zdá.

Nevíš, čím pro mě jsi.
Jsi má milá Beatrice,
jsi má malá Manon,
jsi můj anděl, má músa.
Autor Little.mikee, 28.11.2008
Přečteno 505x
Tipy 3
Poslední tipující: střelkyně1, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká, něžná a procítěná.

28.11.2008 14:46:00 | Skalka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí