Tobě..

Tobě..

Anotace: Někde blízko je osoba, díky které jsem tohle napsal..

Co bych dal za to hladit tvou tvář?
Co bych dal za malé vrácení času.
Dal bych srdce, duši, vždyť mě znáš
Co bych dal za to přivonět k tvým vlasům.

Co bych dal za to napsat ti souvětí
Chtěl bych zas cítit teplo v tvém objetí.
Chtěl bych zas v zimě cítit se krásně
A v létě psávat ti milostné básně.

Co bych dal za to přinést ti kvítí
Koukat se na tebe když měsíc svítí.
Koukat se na tebe až slunce vstane
A v jeho západu spojit naše dlaně.

Zářící úsměv jak tisíc hvězd
A každý polibek chutná jak celý svět.
Tak hebký dotek jako z hedvábí
Nikoho tak moc jak mě nevábí.

Co bych dal za to to napsat ti souvětí
Co bych dal za to usnout v tvém objetí.
Jsi tak krásná až toho lituju
Jsi tak křehká až tě moc miluju.

Co bych dal za malé pravdivé snění
Mučí mě představa, že to tak není
Vždycky když usínám...však ty to víš
Vždycky když vstávám, čekám kdy se objevíš.
Autor PesPhilippes, 28.11.2008
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pekna basnicka

28.11.2008 09:09:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí