Podej mi ruku

Podej mi ruku

Anotace: Už je to rok a stále spolu..

Podej mi ruku jsem tu jen já,
jediný co tě na tomhle světě dobře zná,
nechci ti ubližovat,radši pomáhat a chránit,
tenhle text je jen schromaždiště písmen,
ale ukážu ti co umím,už žádné:,,Já něco zkusím''.

Nemám svaly a v hlavě taky ne moc,
žádnou nenávist ani velkou zlost,
jen přátelské chování a srdce co všechno napraví,
srdce patřící jen tobě a budu tě milovat ikdyž budu v hrobě.

Šel jsem světa kraj a každý říkal jen si se vším hraj,
neposlechl jsem je a našel ráj,
v něm tebe,zamiloval jsem se a začal žít pro tebe,
našel jsem nebe,ve kterém je jen radost a láska.
Autor Proof, 28.11.2008
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí