Rozchod

Rozchod

Anotace: ...bylo to o ničem, ale nevěěl jsme že to takhle dopadne.....

Jste někde a nevíte proč,
možná proto že honí tě moč,
ne proto určitě ne,
spíš proto, že naštvat nechci tebe.

Tak tady sedim a koukam,
a v duchu se rychle pryč soukam,
V celým bytě sami jsme,
ale ani na sebe nesáhneme.

Co je tohle za vztah?
Už se těšim na výtah
a cestu odsud domů,
mávání stromů,
kolem tvého domu
a hlavně čistou hlavu.

Kašlu na to,nemá to cenu,
jdu pryč a věci si beru.
Myslel jsem, že lepší to bude,
tak jsem to zkusil a ono to nejde.

Co se dá dělat, ten tejden s tebou,
byl jako s mojí měsíční sestrou.
Naprosto o ničem, prostě nuda,
jak sám v kině, nebo firemní porada.

Konec, konec a konec.
beru si ranec
a jsem asi kanec,
že jsem řekl šmitec.

Promiň, moc mě to mrzí,
ale nebyla to láska ryzí,
to je tobě asi cizí.

Ahoj, měj se a pa,
jedu daleko až do Depa.
Autor Marselus, 28.11.2008
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: atty
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hmm chápu smysl...ale nevím...chce to trochu trénovat vyjadřování..obsahově dobré

21.12.2008 16:16:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí