Bezmoc

Bezmoc

Anotace: crash

Ta bezmoc, var, v celém těle
nemá chuť ani tvar, jen vrásky na čele
být spásou, princem na koni
ty krásou, co můj pláč odzvoní

Nejsem hoden, pouze nápadník
čapka do nepohody, další náhradník
princ bez princezny, spása bez hlavy
spálený na uhel, spálený od lávy

Minulost nesnášela nebo mě
nechodil bych jako stín po domě
voda, oheň, vzduch či země
ležím schoulen tiše v temně

Miluji i nenávidím tvou vůni
a jen ty bortíš hranice
jsem první paprsek při výslunní
nebo si nasednu, směr-další stanice?
Autor Hmota, 28.11.2008
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: ta co bývala Andělem, petříček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí