Nechci tě dál znát

Nechci tě dál znát

Anotace: ...

Nechci tě dál znát
Na tebe se ptát
Nemám ti,co dát
Tak jdi si zas hrát

Máš svůj svět
Není mi pět
Už tě nevolám zpět
Zmizelo pár vět

Tak jen si dál hrej
Na mě se nedívej!!
Můj pláč neslýchej
Prostě mě nevnímej

Jdi si cestou svou
Nebudu tvou
Nesmířím se s hrou
A chladící tmou

Křič si jak chceš
Po svým si běž
Jsi jedna lež
Má černá věž

Měsíce ubíhají
Oni tě líp znají
Víc z tebe mají
A víc ti dají

Nech mě jít
Budu si dále snít
Něco jiného mít
Já už chci žít!
Autor Giginka, 28.11.2008
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkné ale nesedí mi tam některé verše-ale jinak povedené

29.11.2008 15:29:00 | Niccolo

Dobré, celkem se to povedlo.

28.11.2008 20:18:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí