Buch buch

Buch buch

Anotace: njn...netusim co napsat..prectete a uvidite :D

Koukám z okna
za oknem tma
koukám dolů
,,pfr´´
stejně nic nevidím

Stejně tak
nevidím do Tvé duše
zkouším to...
zeshora,ze strany ze spod..
nevidím nic

Jen sem tam záblesk
naděje..
a slyším..
tlukot Tvého srdce
Jak se Ti tep sem tam
zrychluje
a tady zase
zpomaluje

Buch buch,
buch buch..
.
.
.

Ticho
Autor AnySs, 29.11.2008
Přečteno 471x
Tipy 4
Poslední tipující: Lissa, .K.r.i.s.t.y., Martas1985
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně dobré!!! zůstává mi po ní takový zvláštní pocit, těžko ho popsat..

02.01.2009 21:40:00 | Lissa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí